Ko smo MI?

Winner 014 kamp vodi stručan tim ljudi iz oblasti sporta i prosvete (fizičko vaspitanje,
pedagogija) sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom u okviru svoje profesije, kao i
iskustvom u oblasti različitih sportskih disciplina.

Misija i vizija

Kamp Winner 014 karakteriše dinamična struktura programa, primerena potrebama i interesima dece osnovno školskog uzrasta, organizovana u prirodnom okruženju. Cilj programa je unapređivanje fizičkog i umnog razvoja svojih članova, jačanje sportskog duha, učenje toleranciji i radu u grupi, podsticanje istrajnosti, snalažljivosti, kreativnosti, samostalnosti. Takođe, kroz bogat sadržaj sportsko- rekreativnih aktivnosti i radionica doprinosi se jačanju samopouzdanja i karaktera svakog našeg člana, koji će u Winner 014 kampu upoznati nove drugare, razviti ljubav prema prirodi, uživati i poželeti da se zajedno družimo, učimo i svakog narednog leta.

Ljiljana Lalović Predavač-trener
Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu na odseku za pedagogiju. Trenutno student master studija na istom fakultetu. Košarkom se aktivno bavila preko 15 godina i bila član mlađih reprezentativnih selekcija. Poseduje iskustvo u radu sa decom mlađeg i starijeg skolskog uzrasta.
Srđan Drljača Trener-predavač
Diplomirao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu. Trenutno student master studija na istom fakultetu. Aktivno igrao fudbal preko 10 godina, a takođe se oprobao u streljaštvu i karateu. Slobodno vreme provodi baveci se biciklizmom.
Lidija Marić Trener-predavač
Diplomirala na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu. Trenutno je student master studija na istom fakultetu. Trenirala rukomet i košarku, trenutno radi kao trener u fitness centru. Poseduje iskustvo u radu sa decom mlađeg i starijeg skolskog uzrasta.
Sofija Marić Pomoćni trener - asistent
Studentkinja Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu. Bavila se folklorom 10 godina, trenutno se bavi fitnesom.
Vladimir Spasojević Trener
Student Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu. Fudbalom se bavi sedamnaest godina.